tuija@tuijakosonen.fi 0405540015

Muut palvelut

Työyhteisöille

  • Lyhytkestoinen konsultaatio sopii rajattujen kysymysten käsittelemiseksi. Tapaamisia on yleensä kolmesta viiteen.
  • Työyhteisösovittelua käytetään, kun työyhteisössä on ristiriitatilanne tai konflikti.
  • Organisaatiokonstellaatiolla voidaan valottaa yhteisössä vaikuttavia asioita ja tutkia ilmiöitä, joille on vaikea löytää sanoja tai selitystä. Seuraavat organisaatiokonstellaatioillat pidetään syksyllä 2019 Joensuussa yhteistyössä Työluotsi Oy:n kanssa.  Kysy lisää. 

Yksilöasiakkaille

  • Perhekonstellaation avulla on mahdollista havainnoida ja tutkia alitajuisia rooleja, tehtäviä ja malleja, joita olemme ottaneet kantaaksemme. Työskentelyllä voidaan avata vanhoja solmuja, hyväksyä menneisyys siten kuin se tapahtui ja löytää oma luonnollinen paikka perheessämme. Perhekonstellaatio auttaa löytämään perheestä ja sukuhistoriasta todellista taustatukea, rakkautta ja voiman alkulähdettä elämäämme. Perhekonstellaatioita järjestetään säännöllisesti Kiehisessä, jossa seuraava työpaja on lauantaina 31.8.2019 klo 12-15. 
  • 5-pisteen korva-akupunktio sopii tukihoidoksi unettomuuteen ja erilaisiin mielenterveyden ongelmiin, kuten ahdistukseen ja masennukseen. Sitä voidaan käyttää myös erilaisissa kiputiloissa, kuten fibromyalgiassa, ja uupumuksen ehkäisyssä
  • Sukellus itseen -retriitti järjestetään yhteityössä kuvataiteilija Sirpa Ylhäisen kanssa syksyllä 2019 Kiehisessä Kiteellä.
     

Kerron mielelläni näistä lisää. Kysy, jos haluat tietää enemmän.